CINE SUNTEM

Suntem un grup de profesori, formatori de caractere care își doresc să pună în valoare talentul copiilor de la Secția de Muzica a Școlii Gimnaziale I. G. Duca.
Ne dorim să așezăm orașul Petroșani și Valea Jiului pe harta culturală a României, să facem pentru comunitatea în care trăim evenimente artistice deosebite.

MISIUNE

Promovarea muzicii în rândul tinerilor și a comunitatii în orașe în care accesul către acest segment al culturii este restrâns prin lipsa unei filamornici sau a unei stagiuni permanente de concerte. Descoperirea tinerilor talentați și dornici de a urma o carieră în muzică, oferirea posibilității de a desfășura ulterior o stagiune de concerte pentru dezvoltarea culturii într-un oraș european.

SCOPUL

Asociaţia Fabrica de Pian are drept scop principal achiziționarea unui pian de concert şi revitalizarea instrumentelor folosite pentru studiul pianistic (cele cinci pianine existente sunt utilizate peste o sută de ore lunar şi au un grad de uzură la un nivel ridicat). Aceste instrumente sunt extrem de necesare pentru desăvârșirea profesională a viitorilor muzicieni ai școlii noastre, pentru a putea perfecţiona măiestria interpretativă în vederea participării acestora la olimpiade, concursuri naționale și internaționale. 

ASOCIAȚIA

Fabrica de Pian este compusã din trei membri fondatori. Preşedintele asociaţiei este Domnul Profesor Aurelian Epuraş. Vicepreşedinţii asociaţiei sunt Doamna Profesoarã Adina Stan şi Doamna Profesoarã  Nicoleta Demeter.

Asociaţia este componentă a societăţii civile, organizaţie independentă, neguvernamentală, cu caracter apolitic, non-profit, conform voinţei expres manifestate în actul constitutiv, de către membrii fondatori. Sediul Asociaţiei este situat în Judeţul Hunedoara, Oraşul Petroşani, Strada 1 Decembrie 1918, Nr. 98, Școala Gimnazialã I. G. Duca, Sala 23.

MEMBRI

De onoare sunt persoane care prin statutul şi implicarea lor activã aduc un plus de imagine Asociaţiei Fabrica de Pian: Petrescu Ginel, Demeter Ștefan,  Kiss Cosmin, Vasile Pop, Dumitrescu Eugen, Rãducanu Corina, Camelia Ilina, Asan Ramona, Alexandrescu Cristina, Rãdescu Cosmin, Stroia Adrian, Gherghin Liviu.

ALĀTURI DE NOI

PARTENERI MEDIA

NEWSLETTER

FABRICA DE PIAN ⎟ C.I.F. 40561657

Close Menu