Concert ,,Fabrica De Pian”

Share on email
Share on print
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on skype

Doamnelor, Domnișoarelor și Domnilor,

Avem deosebita plăcere de a vă invita marți, 3 decembrie 2019, ora 18:00, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane, la concertul organizat de Episcopia Devei și Hunedoarei, în vederea susțineriiii proiectului Fabrica De Pian. Concertează pentru dumneavoastră elevii Secției de Muzică a Școlii Gimnaziale ”I. G. Duca” din Petroșani.

Școala de Muzică are o tradiție de mai bine de 58 de ani. În tot acest timp, școala noastră a șlefuit multe talente, unii dintre absolvenții noștri devenind profesori, la rândul lor. Avem elevi talentați ce onorează profesorii și comunitatea, în fiecare an, cu diplomele pe care le obțin la concursurile naționale și internaționale, dar și la olimpiadele de pian.

De-a lungul acestor 58 de ani, din școala de muzică a lipsit un pian de concert. Noi îl considerăm un deziderat realizabil și avem toate resursele uman-muzicale pentru a-l aduce în Valea Jiului.

Proiectul Fabrica de Pian a fost demarat la Petroșani în 25 ianuarie 2019. El se adresează elevilor de la Secția De Muzică a Școlii Gimnaziale ,,I. G. Duca” din Petroșani și întregii comunități din Valea Jiului.

Proiectul este format din 36 de concerte pe care le organizăm lunar. Astfel, ne dorim să aducem comunității noastre concerte deosebite și să așezăm pe harta cultural-muzicală a României orașul Petroșani și întreaga comunitate a Văii Jiului.

Concertul este unul caritabil, fondurile strânse vor servi la achiziționarea unui pian de concert pentru Secția de Muzică a Școlii Gimnaziale ”I. G.Duca” din Petroșani și la reînnoirea cu pianine de studiu a sălilor de curs ale Secției de Muzică.

Organizatori: Episcopia Devei Și Hunedoarei, Fabrica De Pian, Școala Gimnazială ”I. G. Duca” Petroșani.
Accesul la concert este gratuit. Concert recomandat 10+

NEWSLETTER

FABRICA DE PIAN ⎟ C.I.F. 40561657